Fantastisk helg, egentlig (M o n a e n g a n . b l o g g . n o)
Hjem Add

2

Fantastisk helg, egentlig

Som ikke alltid blir som planlagt...

Fredag var vel den kvelden jeg gledet meg mest til, til hele helga. Jeg skulle være manne- og barnefri, og jeg hadde ei full liste med gjøremål i huset. Uheldigvis ble det en date med toalettet i løpet av ettermiddagen, og senere valgte jeg å ta en date sammen med sofaen også. Så da får jeg vel ta tilbake listen senere en kveld.

Lørdagsmorgen startet kl. 05.30 for min del, og deretter jobb kl. 06.00. Da jeg kom hjem fra jobb i 10-tida, lå min kjære i senga og snorket enda, hehe. Etterpå spiste jeg frokost, og tok meg en liten dupp. Og når klokken nærmet seg 13.00, måtte vi ordne oss til bursdag. Mari storkoste seg på bursdag, med masse, masse barn. Etter bursdagen lagde vi oss hjemmelaget pizza hjemme, og det ble bare igjen EN bit. Overrasket. Når kvelden kom, og Mari tok kveld kom Anne Grethe å hentet meg. Vi dro avgårde til Marianne, hvor vi skulle ha en jentekveld med film og kos. Det ble aldri noen film, men mye snakking og kos. Tiden gikk veldig fort, og plutselig var klokken 01.00, og tror ikke jeg kom hjem før halv 2. Guuud, så trivelig!

I går, søndag, dro vi ut så fort vi fikk det til etter frokosten. Det eneste jeg ba om for dagen var oppholdsvær - og det så ut til å funke, nesten hele dagen. Vi rakte alle plenene utenfor huset, og klippet nesten alle buskene. Nå mangler det bare utemøbler og litt blomster, så blir det plutselig veldig koselig. Laget også sandkasse til lilletupp, som var stor suksess! Tror faktisk hun koste seg i den i over en halvtime, og det er jo helt utrolig at hun sitter rolig så lenge.

Vel, nok mas om hvordan helga har vært. Likevel vil jeg bare gjenta at den har vært ganske så fin, egentlig. Adjø.
 • Anonym
  14.05.2014 kl.00:25
  Jeg lurer på om du kan skrive et innlegg om hva du jobber med? :)
  14.05.2014 kl.11:57
  Anonym: Ja, det kan jeg sikkert :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Mona

  Mitt liv som mamma og samboer, og andre spennende ting som skjer i min hverdag.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde