Hva jeg jobber som? (M o n a e n g a n . b l o g g . n o)
Hjem Add

2

Hva jeg jobber som?

Jeg fikk en anonym kommentar her, som lurte på om jeg kunne skrive ett innlegg om hva jeg jobber som. Vel, jeg har vel fortiden 4 jobber, hvor jeg er aktiv i 3 stk, så vi får vel bare ta en omgangen.

Jobb nr. 1: Fast stilling som tilsynsvakt i en hall som heter Horghallen. Der gjør jeg renhold av garderober, mopper gulv og har tilsyn i hallen i tilfelle det skulle skje noe. Denne jobben er kun sesong (høst/vinter/vår), som vil si at nå har jeg ferie fra den jobben. Der er det arbeidstid fra 15.00-19.30, som har vært helt fantastisk nå som min datter ikke har hatt barnehageplass. En jobb som jeg trives utrolig godt med.

Jobb nr. 2: Fast stilling som renholder til ISS. Der jobber jeg kun annenhver, eller tredjehver helg i et kjøpesenter, butikk og togstasjon. Da er det bare vanlig renhold.

Jobb nr. 3: Midtlertidlig stilling hvor jeg jobber med et prosjekt gjennom PP-tjenesten. Det er et prosjekt som heter "Stein på Stein", der jobber jeg med det merkantile.

Jobb nr. 4: Leksehjelp 3 timer hver uke

Så, hva jobber du som? • 21.05.2014 kl.14:59
  Så spennede! du har masse å holde på med du! <3
  22.05.2014 kl.09:53
  prinsessen: Ja, det er sant. Suger til meg all erfaring jeg kan få - så jeg kanskje finner ut hva jeg vil bli når jeg blir stor.. Hihi :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Mona

  Mitt liv som mamma og samboer, og andre spennende ting som skjer i min hverdag.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde