Kvalitetstid (M o n a e n g a n . b l o g g . n o)
Hjem Add

0

Kvalitetstid

God fredagskveld! I dag pakket vi sekken, hadde på oss turklær og dro på tur. Dagens mål var Grønlivollen, ca 45 min gåtur med små barneføtter med på turen, og hvor 30 min av turen var nesten bare bratt bakke, og det klarte vi med glans. Utrolig stolt over Mari på tur til målet. Og lille Emma sov gjennom hele turen i bæreselen.

Det var mange oppdagelser på turen. Blant annet masse markjordbær, blåbær overalt og noen få multer. Vi oppdaget også en frosk.

Ikke noe enkel oppgave å ta bilde av en spretten og liten frosk.

Da vi kom frem til Grønlivollen var det full snekkering. Det er svigermor og mannen som holder på å pusse opp, og resultatet ser ut til å bli veldig bra. Timene gikk fort, og vi fikk servert kjempegod sodd, og alle fire storkoste seg.

På slutten av dagen ble Mari fort sliten, og vi var spente på hjemturen, heldigvis mye nedover. Det tok ikke lang tid før hun ble klar, men da vi fristet med is når vi kom frem gikk fotene raskere, og før vi visste ordet av det var vi fremme. Hun var såå stolt selv, og helt i ekstase over alt hun hadde opplevd i dag. Utrolig hvor lite som skal til for at de blir fornøyde også. Hun avsluttet det hele med å si at hun skulle helt klart gå til Grønlivollen igjen, og mammaen er som sagt veldig stolt. Det gir masse motivasjon for en ny tur - og forhåpentligvis bedre form for mor også.


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Mona

  Stolt tobarnsmor til jentene mine Mari og Emma, og hatt over 7 fantastiske år med min samboer Emil. Hverdagsglimt, smil, frustrasjon og mye annet vil du finne her + litt ting jeg lager og tusler med.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde