Nedprioritert (M o n a e n g a n . b l o g g . n o)
Hjem Add

0

Nedprioritert

Nå er det like før jeg slukner, jeg er trett, sliten og er rimelig klar for litt påfyll av energi før en ny dag.

På fredag dro jeg og barna til Nerskogen på hytta til mamma og pappa. Emil kom etter på ettermiddagen, mens mamma og pappa kom etter på lørdag. Været har vært nydelig, så det ble en liten rusletur på lørdag, og litt lengre tur på søndag. Naturen på Nerskogen er som sagt nydelig.

Fortiden nå er det virkelig hektisk å være tobarnsmor. Jeg har så vidt landet etter ferie og barndåp, og nå er det så mye å gjøre på to-do listen min at jeg blir rett og slett stressa. Stygt å si det, men i dag var det godt at storesøster var i barnehagen. Er det lov å si det? Uansett, har ryddet haugevis av klær i dag - bare det. Så gikk jeg for å hente storesøster (det ble 8 km). Hun gikk nesten hele veien hjem, helt til morfaren kjørte tilfeldigvis forbi. Lillesøster ble også utolmodig på tur hjem, såå... Det var også en ting jeg skulle gjøre før jeg dro i veg på turen, og det var å spise mat - tror dere jeg husket det? Det kom jeg på da jeg var et stykke på vegen. Og når jeg kom hjem hang lillesøster en time på puppen og storesøster stakk av til mormora, og spiste middag der. Så vi kan enkelt si at jeg glemte å spise mat i dag. Spiste en brødskive rundt kl 11.00, og en kl 19.00. Dro på trening, og spiste 3 brødskiver etter det. Så i morgen er planen å ta litt mer vare på meg selv, som fort blir nedprioritert når man har små barn. <3<3


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Mona

  Stolt tobarnsmor til jentene mine Mari og Emma, og hatt over 7 fantastiske år med min samboer Emil. Hverdagsglimt, smil, frustrasjon og mye annet vil du finne her + litt ting jeg lager og tusler med.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde