Hvor er uka blitt av? (M o n a e n g a n . b l o g g . n o)
Hjem Add

0

Hvor er uka blitt av?

Ser nå jeg har vært sløv og ikke publisert noe denne uka, selv om det ikke har vært travelt, har uka gått sykt fort. Føler jeg har tilbringt hele uka foran vaskemaskinen, og i mellom har husarbeid ingen ende. Nå skal det sies at huset er fortsatt bomba, og skittentøyskurven fortsatt full. Herlig start på helgen.

På tirsdag besøkte jeg søskenbarnet mitt og hennes to barn. Barna lekte seg godt, og det er alltid trivelig å treffes selv om det er altfor sjeldent.

Ellers har vi vært bare hjemme denne uken. Mari har vært i barnehagen to dager. I går var andre gangen på filiokus. Hun begynte å bli syk i går, så vurderte frem og tilbake om vi skulle vært hjemme eller ikke. Jeg skjønte da vi kom på kulturskolen at vi skulle holdt oss hjemme. Så i dag har hun vært hjemme med litt feber og den stygge tørrhosten. Har jo ventet på sykdom lenge nå - hun har faktisk vært frisk siden januar *bank i bordet*. Så denne helgen går nok ut på å bli frisk igjen, så derfor legges alle planer til sides.

💛 Ønsker dere en god helg 💛


 • Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  Mona

  Stolt tobarnsmor til jentene mine Mari og Emma, og hatt over 7 fantastiske år med min samboer Emil. Hverdagsglimt, smil, frustrasjon og mye annet vil du finne her + litt ting jeg lager og tusler med.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde