M o n a e n g a n . b l o g g . n o -
Hjem Add

1

5 år flyr avgårde utrolig fort, og noen ganger lurer jeg virkelig på hvor tiden har blitt av? 5 år siden føles ikke akkurat ut som i går, men det føles ikke ut som 5 år siden heller. For 5 år siden var jeg 16, snart 17 år gammel og på jakt etter kjærligheten som mange andre 16-17 åringer. Jeg trodde vel aldri at jeg skulle finne han så tidlig, men det tror jeg faktisk jeg har gjort. I dag har jeg faktisk vært sammen med min kjære i hele 5 år. Vi har hatt noen nedturer, og mange oppturer, vi holder oss sterke sammen, og passer utrolig godt sammen. Jeg håper og tror vi skal få oppleve mye mer sammen, og virkelig holde sammen.

Vi er vel veldig heldige. Vi har stiftet en liten god familie, har ei fantastisk datter, og en god familie rundt oss, vi har ei kjempefin hytte, vi har jobb, og tak over hodet samt mat på bordet - og det er vel ingen selvfølge så unge som vi er, at vi har alt dette. Det som mangler for at alt blir komplett er vel et eget hus, som vi eier. Det må vi være litt tolmodige med enda, da jeg faktisk ikke har en fast jobb. Men vi krysser fingrene for at det blir snart. ♥

♥ Min datter og Emil ♥

Kvelden blir nok nesten det samme fordi om vi har 5 års jubileum. Det er vel sjarmen med å ha barn, så da får vi bruke fantastien og finne på noe hjemme. En film, godis, brus og forskjellig. Vi får se.

Gratulerer med dagen kjære ♥

 • 0

  Da det er veldig lite som skjer i livet mitt nå, annet enn kos og jobb, så har jeg  veldig lite å skrive om. Så her kommer mine bilder fra Instagram i mai.

   

  Ikke så veldig mange bilder på mai, men mange fine øyeblikk som man må ta vare på. Jeg tror også juni byr på mange fine øyeblikk.

  Ønsker du å følge meg på Instagram? Jeg heter enganmona

  HVA HETER DU PÅ INSTAGRAM?

 • 0

  ...og plutselig er det mandag igjen. Som jeg har sagt tidligere så elsker jeg mandager, men etter jeg har fått barn blir de ofte tunge kjenner jeg. Været er nydelig her i Trøndelag, så det er veldig positivt. Jeg har vært på et kontor hele formiddagen, men har fri i morgen heldigvis - så får vi krysse fingrene for godvær da også.

  Mari har vært med Anne Grethe med flere på hyttetur i helga, og det ser ut til at hun har storkost seg. Fikk tilsendt noen bilder på facebook i går, og det er så koselig å få det når hun er borte i fra meg.

  Selv om Mari har vært på hyttetur har jeg ikke slappet av. Fredagskvelden dro vi bort på besøk, lørdagsmorgenen var jeg på jobb, lørdagskvelden hjalp jeg til i 50 årsdag og søndagen hadde jeg et skippertak her hjemme. Så selv om det er godt med barnefri, er det alltid hyggelig og godt å få henne hjem igjen.

  HVA HAR DU GJORT I HELGA?