M o n a e n g a n . b l o g g . n o -
Hjem Add

0

Nok engang må jeg bare få si hvor fort dagene går. Jeg skulle gjøre SÅÅ mye i dag, men... Alltid ett men.

Vi måtte dra fra morgenen av å hente Mari da hun plutselig fikk hjemlengsel da hun skulle legge seg. Aldri vært noe problem at hun skal overnatte hos andre tidligere, så litt underlig at det skal komme nå. Det jeg lurer litt på er om vi burde la henne overnatte mer borte, eller la være for en periode? Vi er jo ikke avhengig av barnevakt, da jeg må være hjemme likevel. Noen som har noe erfaring med dette? Hun er forresten 3,5 år.

Legger til noen bilder som har blitt sendt fra snapchat. Her sendes det flere bilder for dagen. Hoho.

💖 Ønsker dere en fin søndagskveld. Noen er kanskje ferdig med ferien også?

 • 0

  Mari skal være til tanta og onkelen sin til i morgen, og det merkes at det er roligere her på hytta. Tenkte å få gjort tusen ting, men har kun ryddet litt på stua og vasket soverommet til Mari. Neste som står for tur er Emmas soverom. Vi holder også på å pusser opp badet, så litt ekstra rot og kaos er det. Gleder meg til det blir ferdig. Men, akkurat nå ligger jeg å tar i mot sjarmerende smil fra en baby som ikke vil sove - og da får gjøremål bare vente.

  💛 Mine søte små fra tidligere en dag 💛

  Ha en flott dag videre!

 • 2

  Lillesøster Emma!

  🌸🌸🌸

  Etter to års pause fra denne bloggen, gjør jeg nå ett nytt forsøk da jeg plutselig bloggen.. Nå vet jeg ikke hvor mange som faktisk ser dette, men kan se på det som min dagbok.

  I skrivende stund har jeg faktisk lagt meg i og med at Emma er litt urolig. Ligger å tenker på hvor fin sommeren har vært. Kan ikke huske sist temperaturen har vært så høy over lengre tid, også om det regner ute. Barna løper i støvlene i våte blomsterenger her på hytta, og noen sølepytter her og der, og det minner meg så mye om min barndom, og det er akkurat slik sommeren skal være. Planen i dag var å tusle litt inne i hytta, men gikk fort ut da solen dukket plutselig opp, og fant ut at denne dagen skulle nytes.

  Tegnet litt i dag med storesøster Mari, og tantebarnet Torgeir. Glemte hvor gøy det faktisk er å tegne, selv om jeg kanskje var flinkere før.. Hihi..

  🌟 Ønsker dere en god kveld, og god natt!

 • Mona

  Stolt tobarnsmor til jentene mine Mari og Emma, og hatt over 7 fantastiske år med min samboer Emil. Hverdagsglimt, smil, frustrasjon og mye annet vil du finne her + litt ting jeg lager og tusler med.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde