M o n a e n g a n . b l o g g . n o -
Hjem Add

0

Da har vi ankommet hytta, og jeg sitter alene i hytta og nyter stillheten mens barna sover. Karene er ute og graver, for ja, det blir faktisk strøm på hytta (og det skulle jeg ALDRI ha..). Likevel tror jeg nok det blir mye enklere i og med at vi er her så mye, også slipper vi å kjøre agregat når vi skal lade og støvsuge feks. Så det blir deilig.

Her er lysene tent, og det er bare kos. Himmelen ute er helt nydelig nå. Nydelig høstvær vi har fortiden, også så varmt.

Tar sjangsen på en slurk brus i kveld, selv om lillesøster ikke tåler det..

Følg meg gjerne på Instagram: enganmona

God fredagskveld 💗🌸

 • 0

  Om iGlow funker? Om jeg var skeptisk? Ja og ja. Og resultatet er perfekt og jeg er superfornøyd, og plutselig har jeg lange vipper - jeg som ikke har hatt vipper!

  Og med dette ønsker jeg alle en fin fredag og super helg! Her er det sol!

 • 0

  Ser nå jeg har vært sløv og ikke publisert noe denne uka, selv om det ikke har vært travelt, har uka gått sykt fort. Føler jeg har tilbringt hele uka foran vaskemaskinen, og i mellom har husarbeid ingen ende. Nå skal det sies at huset er fortsatt bomba, og skittentøyskurven fortsatt full. Herlig start på helgen.

  På tirsdag besøkte jeg søskenbarnet mitt og hennes to barn. Barna lekte seg godt, og det er alltid trivelig å treffes selv om det er altfor sjeldent.

  Ellers har vi vært bare hjemme denne uken. Mari har vært i barnehagen to dager. I går var andre gangen på filiokus. Hun begynte å bli syk i går, så vurderte frem og tilbake om vi skulle vært hjemme eller ikke. Jeg skjønte da vi kom på kulturskolen at vi skulle holdt oss hjemme. Så i dag har hun vært hjemme med litt feber og den stygge tørrhosten. Har jo ventet på sykdom lenge nå - hun har faktisk vært frisk siden januar *bank i bordet*. Så denne helgen går nok ut på å bli frisk igjen, så derfor legges alle planer til sides.

  💛 Ønsker dere en god helg 💛

 • 0

  God lørdagskveld! I dag har vi og halve familien tilbringt dagen på bilcross i masse regn og bromming. Hører vel bromming i ørene i natt tenker jeg.

  Minste barnet sov hele tiden, og største barnet + tantebarn stor koste seg, så selv om mor kunne vært foruten alt regnet og støyet, blir jeg veldig fornøyd når barna er det. Da spiller det ingen rolle hvilket vær det er.

  Resten av lørdagskvelden var bare rolig. Mari har overnattingsbesøk. Hun ville ikke sove med engang, så blir nok en stund til neste gang. Hehe! Men kjenner minnene fra overnattinger i barndommen strømmer på når man hører hvisking, snakking og fliring fra soverommet.

  God lørdagskveld 💛

 • 0

  Å ha små barn kan være en utfordring til tider syns jeg, spesielt når man har en fra før. Storesøster har vært en god start på foreldrelivet for oss. Hun har vært så snill og enkel, selv om hun selvfølgelig kan være skikkelig sta. Leggetiden har vært stort sett en glede fra dag en, og jeg husker godt hun sov godt på dagtid også som baby. Men.... Lillesøster er en helt annen baby har jeg funnet ut. Hun er så fornøyd, men sove? Det vil vi ikke! Det er helt sikkert noe som plager henne, men jeg vil virkelig si der er en utfordring hva, og en utfordring å få henne i søvn, jeg tester ut mye forskjellig for å få henne mer rolig, og det er enkelte dager som er bedre - heldigvis <3 Ikke misforstå meg, hun er en blid og mesteparten av tiden en fornøyd baby, og jeg har ingenting å klage på, men i kveld sovnet hun på første forsøk, og helt ærlig, er det helt nydelig! Hihi!

  🌟 Ønsker alle en nydelig fredag, og ikke minst helg 🌟

 • 3

  En sliten pike, med litt lort i fjeset. Fletter på halv tolv, og et lite smil om munnen - det er da du vet dagen i barnehagen har vært vellykket. I dag var den ekstra bra, for hun hadde vært på tur, og der hadde hun fått plukket sine egne poteter. Hun er helt bestemt på at disse skal hun koke inn til mormora en dag, og deretter spise begge to. Hehe. Gøy å se meningene til disse små. Min er så veslevoksen til tider også, og det blir mye gullkorn om dagene.

  I morgen venter nok en ny og spennende dag. Det er klart for første dag på kulturskolen. Mor og Mari er spent begge to. Mari gleder seg vel mest, mens mor er spent på opplegget og om det faller i smak selvfølgelig. Tror nok ikke hun er så veldig kresen, og det skal lite til for å få henne fornøyd, og mulig hun blir mest sjenert også om det ikke er med flere kjente barn.

  Vel, nå holder minste jenta på å våkne, så blir ikke helt natta enda på denne mammaen.. Ønsker dere en god natt <3

 • Mona

  Stolt tobarnsmor til jentene mine Mari og Emma, og hatt over 7 fantastiske år med min samboer Emil. Hverdagsglimt, smil, frustrasjon og mye annet vil du finne her + litt ting jeg lager og tusler med.

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde